Benodigdheden
1 grote handgreep
per persoon rucola
1 tomaat per persoon
4 radijsjes per
person
1 rode biet
gekookt en afgekoeld
1 sjalot
1 teentje
knoflook
Peper en zout
Olijfolie en Balsamico azijn
Een paar bloemen en blaadjes van koriander en dille
Bereiding
De tomaten
« monder » (zie tips) in plakjes snijden. De rucola in fris water
spoelen en laten uitdruipen. De radijsjes in fris water spoelen, de blaadjes
verwijderen. De sjalot en het teentje knoflook pellen, de kiem van de knoflook
verwijderen.
De rode biet pellen en in kleine blokjes snijden.
Verdeel de rucola, de tomaten de blokjes rode biet en
de radijsjes over de borden. Bestrooi met de fijngehakte sjalot en knoflook, op
smaak brengen met zout en peper, olfijolie en Balsamico azijn. Voeg er op het
laatst de bloemen en blaadjes van de koriander en dille aan toe.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire