Ingrediënten
2 L sap van granaatappels of sap uit flessen ( bio)
800 g gries of kristalsuiker
2 stengels citroengras (lemon grass)
Sap van 1 citroen (gefilterd)
8 g agar-agar
Bereiding
Spoel het citroengras, laat uitdruipen en
vierendeel in de lengte.
Breng het sap van de granaatappels en citroen over
in de confituurkookpot, voeg er de suiker aan toe.
Meng alles, laat al roerend op een klein vuurtje
sudderen om de suiker op te lossen.
Voeg het citroengras er aan toe, breng
gedurende 5 min op een hoog vuur aan de kook, regelmatig
roeren.
Op het einde van de kooktijd het citroengras
verwijderen en zorgvuldig afschuimen.
Voeg er de agar-agar aan toe en laat terug 2 min
doorkoken.
In potten overbrengen
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire