Benodigdheden
4 courgetten
1 sjalot
3 teentjes
knoflook
2 soeplepels
olijfolie
5 g zwarte
komijn (nigella sativa) (afgestreken
dessertlepel)
2 g kcolombo (gelijkend
aan scherpe curry) (afgestreken koffielepel)
2 g
fijngestampte zaadjes van koriander
Gedroogde
verpulverde munt (afgstreken koffielepel)
Peper en zout
Bereiding
De courgetten
met fris water wassen, de uiteinden verwijderen, de courgetten in plakjes van 2
cm dik snijden.
De zwarte
komijn en koriander in een droge pan lichtjes roosteren.
De
gepelde en ontkiemde sjalot en knoflook fijn hakken.
De sjalot in de olie lichtjes
kleuren, voeg er de knoflook en courgetten aan toe. Bestrooi met zwarte komijn,
koriander, verpulverde munt en colombo. Laat 8 m. bakken, met zout en peper op
smaak brengen, mengen en opdienen.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire